A homonnai jótékony nőegylet ...
Výročná schôdza Humenského dobročinného spolku v máji 1905. Odznela správa o hospodárení za rok 1904. Stav majetku spolku. Členská základňa spolku - počty. Prijatie darov od grófa Alexandra Andrášiho - 300 korún a Sečovskej sporiteľne-jej pobočky v Humennom 20 korún. [Nie je uvedený presný dátum konania výočnej schôdze.]