Pályázat körjegyzői és segédjegyzői állásokra
Správa o vyhlásení konkurzu na miesto obvodného notára do Koškoviec a pomocného notára do Medzilaboriec. Termín prihlášok 31.05.1905. Konkurz vyhlasuje hlavný slúžny humenského okresu.