Az évzáró vizsgák
Vyslovená pochvala učiteľom v Kudlovciach v rámci záverečných ročníkových skúšok za úspešné zvládnutie a priebeh skúšok dňa 7.06.1905. Jedná sa o Antona (Antal) Dobyho [ml.] a Alžbetu (Erzsike) Durcsinszky.