Árverési hirdetmény kivonat - Adamkovich, [Viktor]
Dražba majetku vydražovaného Jozefa (József) Hrezsó v prospech dražiteľa (Pál) Jakubov dňa 15. 07. 1905 v obci Nižná Sitnica, kde sú majetky vydražovaného zapísané v pozemkovej knihe č. 2. Okresný súd v Humennom zverejnil dražbu dňa 31. 03. 1905. Podrobne rozpísaný majetok prepadajúci dražbe.