Hirdetmény - Adamkovich, [Viktor]
Výzva pre obyvateľstvo aby sa prihlásili všetci záujemci o zápis do pozemkovej knihy obce Vyšná Jablonka. Smernice ako postupovať ak nemajú patričné doklady o držbe majetku, alebo tí ktorým právo záložné bolo zrušené a nemajú o tom doklady.