Daloljunk már - Borsody, Vojtech
[Je známe, že otec Vojtecha (Bélu) Borsodyho pôsobil o.i. aj v Rimavskej Sobote od roku 1837, od roku 1849 v Šimonovciach ako evajelický reformovaný duchovný. Szinnyei J. 1, s. 1265 neuvádza biografické údaje Bélu Borsodyho. Publikoval v Rozsnyói Hiradó v rokoch 1889, 1914 a v časopise Magyarország és Nagyvilág. Zbierka jeho poézie Versek vyšla v Budapesti v roku 1886.]