Motorok közlekedése a mi vonatukon
Od 1. mája 1905 začnú premávať na trasách Dobšiná-Rimavská Sobota, Dobšiná-Ózd (MR) a Dobšiná-Miskolc (MR) motorové vlaky. Denne budú vypravené 3 tam aj 3 naspäť. Takisto bude zabezpečený prípoj do Fiľakova. Cesta z Dobšinej do Bánréve potrvá 1 hodinu a 20 minút.