A vizvezeték barátaihoz
Redakcia týždenníka Sajó-Vidék reaguje na výsmešné články týždenníka Rozsnyói Hiradó, ktorý nazval ich noviny "Vizügyi szakközlöny" preto, že sa zaoberali problematikou zamrznutého vodovodného potrubia na ulici D. Andrássyho v Rožňave. Redakcia Sajó-Vidék však tento problém považuje za dôležitý a chce prispieť k jeho riešeniu.