Egyházmegyei választás
[Evanjelická a.v. cirkev v historickej Gemersko-malohontskej župe bola rozdelená na Gemerský seniorát (senior Július (Gyula) Terray) a Malohontský seniorát (Pavol (Pál) Gyürky csetneki). In: Magyarország Tiszti czím- és Névtára 1914. Budapest 914, s. 486].