Esküvő
Okresný sudca Juraj (György) Baydik z Rožňavy sa oženil s Boženou (Böske) Kun, ktorá pochádza tiež z Rožňavy. Jej otec Štefan (István) Kun bol mestským lesným úradníkom (városi erdőtiszt) v Rožňave. Obrad prebehol v evanjelickom a.v. chráme.