A jászóvári premontreiek gyásza
Oznámenie o úmrtí premonštrátskeho kňaza Mórica Valéra (Mór Valér) Lugera v budapeštianskom sanatóriu. Od roku 1909 bol čestným členom vedenia rádu v Jasove. [Narodil sa 4.07.1858 v Zágrebe (YU). Pozri: A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára, s. 300].