Egészségügyi miniszteri biztos
Minister vnútra vymenoval ministerského radcu a hlavného zdravotného inšpektora - lekára Vojtecha (Bélu) Hajosa ministerským splnomocnencom pre zdravotníctvo pre košický vojenský obvod v dôsledku rozšírenia niektorých nákazlivých chorôb.