Háboruban megsebesült katonák gyógykezelése
Podžupan Gemersko-malohontskej župy Gejza (Géza) Lukács vydal nariadenie všetkým lekárom župy (okresným, obvodným) o poskytovaní bezplatného ošetrenia raneným vojakom.