Dalest
V hudobnom programe Obecnej meštianskej dievčenskej školy v Dobšinej vystúpili jej žiačky: Irena Remenyik (4. roč.) hrou na klavíri, Jolana Vitkó, Emma Nagy, Margit Eszenyi - spev, na klavíri doprevádzala vdova Mikuliková. Žiačky predviedli aj muzikál Šípová ruža autorov Eduarda (Ede) Poldiho (hudba) na text Antona (Antala) Váradyho. Vynikla Anna Kalocsay - sólový spev.