A harang és a golyó : Mese a határszélről - Tichy, Koloman
[Autor fejtónu pochádza z Rožňavy, tu študoval na Evanjelickom a.v. gymnáziu a neskôr sa tu usadil. Pôsobil ako maliar. Bol činný v kultúrnom a spoločenskom živote mesta. In: Dejiny Rožňavy, heslo v SBS].