A rozsnyói fürdő - SZIGMA
Úvodník rozoberá nepriaznivú situáciu v návštevnosti kúpeľov. Príčinu vidí v nedostatku investícií kapitálu a v nedostatočnej reklame. Kúpele patrili do vlastníctva rožňavského biskupstva, ktoré však do nich neinvestovalo.