Erettségi vizsgálatok
Na skúšky do Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave sa prihlásilo 17 študentov. Vynikajúco boli hodnotení dvaja: Edmund (Ödön) Kollárcsik a Dezider (Dezső) Machnievicz, prospechom dobre boli ohodnotení štyria, vyhoveli deviati, opakovať budú dvaja študenti. Stupnica hodnotenia: érett, jól, egyszerüen, visszautasittatott.