Agyagipari tanfolyam
Informácie pre záujemcov, ktorí chcú absolvovať remeselnícky hrnčiarsky kurz v Rimavskej Sobote, ktorý sa bude konať od 1.06.1902. Prihlásiť sa môžu záujemci od 15 - do 50 rokov. Kurz bude trvať od 2 do 4 mesiacov.