Ezüstlakodalom
Manželia Stechovci zo Zvolena, ktorí oslávili výročie striebornej svadby, sú rodičmi manželky rožňavského advokáta Dr. Jozefa (Józsefa) Póscha. Slávnosť sa uskutočnila v úzkom rodinnom kruhu.