Herczeg Ferenc látogatása
Návštevu sprevádzal Elemír (Elemér) Nagy, hlavný slúžny, predseda Červeného kríža v Rožňave a Etelka Varga, rod. Scheffer, predsedníčka Ženského spolku, aktívna v Červenom kríži (társelnök). Hodnotenie starostlivosti o chorých a ranených dopadlo na výbornú. Návšteva zavíta do ďalších obcí Gemersko-malohotskej župy.