Hivatalos értesités - Sziklay, Gejza
Na mestskom úrade v Rožňave budú k nahliadnutiu zoznamy členov porotného súdu. Kandidátmi môžu byť občania, ktorí spĺňajú dané podmienky. Sú rozobraté v texte oznámenia. Termín podania návrhov a pripomienok je 22.05.1902.