A dobsinai jégbarlangi telep
V Dobšinskej ľadovej jaskyni sa ukončilo obdobie opráv a 15.05.1902 začína turistická sezóna. Prehľady kolektívov, najmä mládeže, ktoré navštívili jaskyňu, a ktoré sa do Dobšinskej ľadovej jaskyne chystajú v nadchádzajúcej sezóne.