A delegácziók - -kl-
Ostrá kritika výsledkov rokovaní delegácie, ktorá zastupovala uhorskú stranu na rokovaniach vo Viedni za to, že jednotliví zástupcovia presadzovali úzke záujmy jednotlivých politických strán a celoštátne záujmy ostali bokom. Je to v ostrom kontraste s rakúskou delegáciou.