Meghivó - Hajcsi, Alexander
Spolok gemerských lekárov a lekárnikov pripravuje jarné zhromaždenie na 27.05.1902 v Rožňavských kúpeľoch. Na programe je ročné vyúčtovanie za uplynulé obdobie. Odborné prednášky budú doplnené aj predvedením. Podujatie zavŕši spoločná večera.