A premontreiek
Konrád [Ján] (Konrád [János]) Heffler, premonštrátsky kňaz, riaditeľ Katolíckeho vyššieho gymnázia v Rožňave [profesor v rokoch 1880-1881 a 1886-1889, riaditeľ v rokoch 1896-1900] rozobral vo svojom slávnostnom príhovore dejiny rádu. Slávnostné zhromaždenie, ktoré uviedol, bolo venované výročiu príchodu premonštrátov do Rožňavy. On sám pred príchodom do Rožňavy pôsobil ako profesor v Oradei(RO) od r.1874, ako člen jasovského konventu od roku 1879, ako profesor v Košicach v rokoch 1881-1883, 1889-1896]. Od roku 1900 pôsobí ako duchovný v Lelesi. Pozri: A Jászóvári Premontrei Kanonokrend Jubileumi Névtára ... 1802-1902. Budapest 1902, s. 295-296.