Budapestiek kirándulása
Hostia z Evanjelického a.v. gymnázia z Budapesti v Maďarsku navštívili Evanjelické a.v. gymnázium v Rožňave. 34 žiakov a 6 profesorov pod vedením Ladislava (László) Rátha sa zúčastnilo turistického pochodu do Krásnohorského Podhradia a výstupu na hrad. Po príchode z turistického pochodu sa zúčastnili večere v pánskom kasíne. Vyhrávala im miestna Rudiho kapela.