Mulatság
Spolok obchodníckej mládeže v Rožňave organizuje tanečnú zábavu v areáli Rožňavských kúpeľov. O zábavu je mimoriadny záujem. Ide o prvé letné podujatie v známom rekreačnom stredisku Rožňavčanov. Zisk z podujatia bude venovaný na dobročinné ciele.