Árverési hirdetmény - Szobonya
Na základe podania sťažnosti Edmunda (Ödöna) Genzovicsa z Rožňavy, ktorému Július (Gyula) Rózsa dlhuje 997 korún) 60 halierov, vyhlásil kráľovský súdny exekútor Szobonya Kráľovského okresného súdu v Rožňave verejnú dražbu hnuteľného majetku Júliusa Rózsu pozostávajúceho z píly a strojového zariadenia ohodnoteného na 8 800 korún