Andrássy Dénes
Správa o finančnej podpore grófa Dionýza Andrášiho (Dénesa Andrássyho) pre obec Ľubiša na Zemplíne pri výstavbe kostola a školy. Bude použitých 4000 korún z grófkinej základiny a 4000 od grófa. Peniaze zašle Ondrej (Endre) Lehoczky.