A rozsnyói megállóhely
[Uhorské štátne železnice] nemôžu financovať výstavbu perónu v Rožňave, pretože nedisponujú dostatočnými financiami. Autor sa obracia na Rimamuránsku železiarsku spoločnosť s otázkou, či by nemohla vyčleniť financie na túto stavbu.