Szerkesztő változás
Učiteľ Štátnej chlapčenskej meštianskej školy v Dobšinej Karol (Károly) Sztankovics, ktorý pôsobil ako redaktor v týždenníku Dobsina és Vidéke bol preložený na učiteľské miesto mimo Gemersko-malohontskú župu. Na jeho miesto bol vymenovaný Ladislav (László) Szombathy, učiteľ Štátnej chlapčenskej meštianky v Dobšinej, ktorý už predtým pôsobil ako redaktor časopisu "Iskoláink".