Miniszteri biztos
Politik a parlamentný poslanec, staatkár v Gemeri Arpád Sentiváni (Árpád Szentiványi) sa zúčastní maturitných skúšok na Evanjelickom a. v. gymnáziu v Rožňave, ako zástupca ministerstva vzdelávania (közoktatásügyi kormány ellenőrző biztos).