Diszelnökség
Štefan (István) Sulyovszky prevzal menovací dekrét, pre Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy), v ktorom ho ustanovili za čestného predsedu Meštianskeho konverzačného spolku v Rožňave v máji 1902.