Közgyűlési meghivó
Pozvánka na mimoriadne zhromaždenie Meštianskeho konverzačného spolku v Rožňave. Hlavným bodom programu je voľba Dionýza Andrášiho (Dénes Andrássy) za čestného predsedu spolku za jeho charitatívne a dobročinné snaženie.