A nagyrőczei áll. tisztviselők
V meste Revúca je potrebné doriešiť bytovú otázku, ktorá je kritická. Päťčlenná komisia, ktorá pracuje pri mestskom zastupiteľstve v Revúcej zasadala 4.05.1902. Má pripraviť návrhy na zlepšenie situácie a nadviazať spoluprácu s bytovou komisiou.