Választmányi ülés
Stručná správa o zasadaní boršodsko-gemerskej sekcie Baníckeho spolku [Krajinský spolok baníkov a hutníkov] v Rožňave dňa 4.05.1902. [V článku je uvedený názov spolku Banícky spolok, ale pravdepodobne ide o agilný spolok uvedený v zátvorke, ktorý v tomto období vyvíjal snahu o založenie baníckeho a hutníckeho múzea v Rožňave, pod vedením Gustáva (Gusztáva) Eiszeleho].