Jótékonyczélu mükedvelői előadás
Študenti Evanjelického a.v. gymnázia v Rožňave sa pod režijným vedením profesora Jána (Jánosa) Törkölyho predstavili rožňavskému obecenstvu dvoma komédiami Lieskový oriešok (A mogyoró) autora Dezidera (Dezső) Ambrozovicsa a Exekútor (A végrehajtó) autora Emila Abrányiho. Finančný zisk sa použije na výstavbu školskej budovy gymnázia v Rožňave.