Kisorolt esküdtek
Cyklu porotného súdu, ktorý organizuje Kráľovský krajský súd v Rimavskej Sobote sa zúčastnia Michal (Mihály) Oravecz - riaditeľ, Aladár Szontágh - advokát, Ignác Stromp - advokát a Ferdinand (Nándor) Szilvássy - staviteľ.