Aláirási felhivás : Rozsnyói Takarékpénztár és Zálogház Részvénytársaság
Rožňavská sporiteľňa a záložňa, účastinná spoločnosť (Rozsnyói Takarékpénztár és Zálogház Részvénytársaság) oznamuje možnosť podpísať vojenské pôžičky s úrokovou sadzbou 6% pre svojich klientov od 16. do 23.11.1914.