Egyleti élet - T.
Referát o dobročinnom podujatí Humenského židovského dobročinného ženského spolku (homonnai izr. nőegylet). Ide o každoročné podujatie, kedy boli deti židovskej školy zaopatrené teplým ošatením. Podujatie sprevádzal kultúrny program. Príhovor predniesol Samuel (Samu) Lengyel, spolkový tajomník. Poďakovanie za finančné príspevky - menoslov darcov a výšky príspevku. Spolok má celkove 97 členov a majetok pozostáva z vyše 7200 korún.