Ellopott kovács műhely
Správa o kompletnom vykradnutí kováčskej dielne cigánmi za účelom získania dobrého náradia. Vykradli celú kováčsku dielňu v Kvakovciach. Majiteľom dielne bol kováč (Szoffa) Horminszki.