A bolgár király üdvözlete
Bulharský kráľ Ferdinand, ktorý pred rokom - 28.10.1913 navštívil mesto Košice a osobne košického biskupa Augustína (Ágoston) Fischera-Colbrieho spomína s poďakovaním na príjemne strávené dni v meste a na Gemeri (Muráň).