Uj egyházfelügyelő
Po úmrtí Dr. Rudolfa (Rezső) Hazslinszkého bol zvolený do funkcie cirkevného dozorcu Viktor Kellner ml., lesník z Dobšinej (város erdőmester). Slávnostné uvedenie do funkcie sa bude konať onedlho. Presný dátum nie je uvedený.