A polgári iskola kibővitése
Stavebné úpravy týkajúce sa rozšírenia meštianskej a vyššej obchodnej školy v Humennom (polgári és kereskedelmi iskola) budú okrem rozšírenia budovy zamerané napr. aj na výmenu kamenného schodišťa z chodby na poschodie za schodište so železnou konštrukciou vedené z dvora.