Ajánlati felhivás
Tovarové sklady v Humennom, ako nehnuteľnosť predáva správcovstvo majetkov grófa Wenckheima zo Stakčína. Ponuku cien očakávajú do 25.01.1910. Rozhodnutie vynesú 26.01.1910. Predajca si osobuje právo neprijať ponuku a vypísať opätovnú výzvu.