A homonnai jótékony nőegylet ...
Ochotnícke predstavenie Humenského dobrovoľného ženského spolku 15.01.1910 v Humennom. Predviedli veselohru autora Ferencza Szécsiho : Utazás az özvegység felé. Podrobný menoslov hereckého obsadenia.