A Homonnai Kereskedelmi és Iparbank, R.T.
Pozvánka účastinárov na 7.riadnu výročnú schôdzu , ktorú usporiadala Humenská obchodná a priemyselná banka, úč.spol. (homonnai kereskedelmi és iparbank, r.t.) 6.02.1910. V programe bude vyúčtovanie ročných finančných ziskov (za rok 1909), prerozdelenie, doplňujúce voľby do predstavenstva.