Nyilvános köszönet és elszámolás
Finančné vyúčtovanie spoločenského podujatia, ktoré zorganizovala súkromná resp. samostatná meštianska dievčenská škola v Humennom (magán polg. leányiskola). Zverejnenie predkladá riaditeľka Mária Kovács 3.02.1910. Podrobný rozpis darcov a finančný príspevok.