Postai automobil járat
Riaditeľstvo maď.kráľ.pôšt, Košice sa rozhodlo zriadiť automobilovú dopravu na prepravu pošty medzi mestami Košice-Bardejov, nakoľko trať železničná tade nevedie. Štát dal k dispozícii 8 automobilov, ktoré by mali začať prepravovať poštu od 1.08.1910.