Utóállitás hadköteles nélkül
Vzhľadom na celoštátny stav bez finančného rozpočtu Mikuláš Haraszty hlavný slúžny okresu Humenné predkladá návrhy na realizáciu dodatočných odvodov. Doporučenie, aby boli predvedení práceneschopní, ktorí po 3 dňoch budú vrátení do rodín. V Humennom prebehli 11.02.1910.